44 Χρόνια

Το εργαστήριο κοσμημάτων Δαμιανός είναι μία οικογενειακή καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής που ιδρύθηκε το 1978 από τον Δαμιανό Τσίτσιλα. Εδρεύει στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 770 τ.μ. και θεωρείτε πλέον ένα από τα πιο γνωστά και καταξιωμένα εργαστήρια στον χώρο της μαζικής παραγωγής κοσμημάτων.
Πρόκειται για ένα αμιγώς Ελληνικό εργαστήριο που ξεκίνησε την παραγωγική του δραστηριότητα με γνώμονα την αποφυγή της αλλοίωσης των χαρακτηριστικών και των ιδιοτήτων που ενέχει το χειροποίητο κόσμημα.
Η τεχνογνωσία 40 και πλέον ετών (1978 – 2022) σε συνδυασμό με τον πλήρως επανδρωμένο μηχανολογικό εξοπλισμό έχουν αναβιβάσει το εργαστήριο παραγωγής μας σε πρότυπο παραγωγής ολόκληρης της επικράτειας.
Το πλέον εξαγωγικών προδιαγραφών εργαστήριο κοσμημάτων μας παράγει αποκλειστικά και μόνο χρυσά κοσμήματα υψηλής ποιότητας και αισθητικής τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ΣΥΝΔΕΣΗ
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP
Arrow

Καλάθι 0

RECENTLY VIEWED 0