Επιστροφές – Αλλαγές

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ / ΑΛΛΑΓΕΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα κοσμήματα που παραλάβατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε κι εμείς θα σας επιστρέψουμε εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών την αξία τους σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας ορίσετε. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Σημειώστε ότι επιστροφές / αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Εργαστηρίου Κοσμημάτων Damianos1978:

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: info@damianos1978.gr

Τηλέφωνο: 2310 683 552

Φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του. Σας ενημερώνουμε ότι το εργαστήριο μας δεν φέρει  ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αποδοχή της επιστροφής είναι να επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί, η εγγύηση και η απόδειξη αγοράς καθώς αποτελούν μέρος του προϊόντος.

ΣΥΝΔΕΣΗ
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP
Arrow

Καλάθι 0

RECENTLY VIEWED 0