Επιβεβαίωση Παραγγελίας

Εφόσον έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σε διάστημα λίγης ώρας εκ μέρους του εργαστηρίου, που θα περιλαμβάνει την επιβεβαίωση της λήψης της παραγγελίας. Εάν δεν μπορείτε να εντοπίσετε αυτό το μήνυμα, παρακαλούμε όπως ελέγξετε τον φάκελο της Ανεπιθύμητης Αλληλογραφίας.

Σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει κανένα μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας κατά την διαδικασία αγοράς, πιθανόν να έχετε καταχωρήσει την ηλεκτρονική σας διεύθυνση λανθασμένα. 

Όταν το κόσμημά σας είναι έτοιμο, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του εργαστηρίου μας θα σας στείλει μέσω μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ολιγόλεπτο βίντεο και φωτογραφία του τελικού προϊόντος όπως ακριβώς θα το παραλάβετε.

Εσείς από την μεριά σας θα πρέπει να μας απαντήσετε και να μας επιβεβαιώσετε ότι το προϊόν είναι ακριβώς αυτό που επιλέξατε με τις όποιες επιμέρους λεπτομέρειες ή διαφοροποιήσεις.   

Πληροφορίες Παραγγελιών: info@damianos1978.gr

Τηλέφωνο: 2310 683 552

ΣΥΝΔΕΣΗ
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP
Arrow

Καλάθι 0

RECENTLY VIEWED 0