ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

Φροντίδα Κοσμημάτων

Όλα τα κοσμήματα του Εργαστηρίου Κοσμημάτων Damianos 1978 σχεδιάζονται και δημιουργούνται αποκλειστικά στο εργαστήριο μας έπειτα από αυστηρές διαδικασίες ελέγχου ποιότητας σε κάθε στάδιο της επεξεργασίας ακολουθώντας πιστά όλα τα πρωτόκολλα.

Τα κοσμήματα χρειάζονται φροντίδα για να παραμείνουν στην κατάσταση που ήταν όπως τα αγοράσατε. Η καθημερινή χρήση, ο ιδρώτας, οι διάφορες χημικές ουσίες που εφαρμόζουμε στο σώμα μας, η σκόνη και η ατμοσφαιρική ρύπανση είναι κάποιοι από τους παράγοντες που επηρεάζουν τη λάμψη των κοσμημάτων και των  λίθων.

Σας προτείνουμε να μην φυλάσσετε τα κοσμήματα όλα μαζί στο ίδιο κουτί καθώς υπάρχει πιθανότητα να χαραχθούν ή να μπερδευτούν μεταξύ τους. Φροντίστε να τα αποθηκεύετε σε ειδικά διαμορφωμένες θήκες που προορίζονται για μεταφορά / αποθήκευση κοσμημάτων.

Σε κάθε περίπτωση το Εργαστήριο Κοσμημάτων Damianos1978  είναι δίπλα σας για ό,τι το κόσμημά σας χρειαστεί εφόρου ζωής, ενώ σας παρέχει δωρεάν την πρώτη φορά που θα κρίνετε απαραίτητη την υπηρεσία φρεσκαρίσματος κατόπιν επικοινωνίας:

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: info@damianos1978.gr
Τηλέφωνο: 2310 683552

Παρακαλώ φροντίστε τη συσκευασία της αποστολής να την διατηρήσετε σε καλή κατάσταση για να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του. Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής. Τα έξοδα αποστολής και επιστροφής στα πλαίσια της φροντίδας των κοσμημάτων δεν καλύπτονται από την εταιρία.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αποδοχή του προϊόντος που προορίζετε για φρεσκάρισμα είναι να συνοδεύετε από την απόδειξη της αγοράς του.

Λογαριασμός
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
Σύνδεση
Password Recovery

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

TOP

Καλάθι 0

RECENTLY VIEWED 0