ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

Τρόποι Πληρωμής και Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το www.damianos1978.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

  • Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Βενιζέλου 20 με Τσιμισκή (γωνία) στον 1ο όροφο και πληρωμή με POS / Μετρητά.

Στο κατάστημα λιανικής πώλησης μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένο μεγάλο μέρος της πλούσιας και ενημερωμένης συλλογής μας!

  • Με χρέωση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας απευθείας από την ιστοσελίδα μας.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.damianos1978.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα σε συνεργασία με τη Viva Wallet για την διασφάλιση των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Αν διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλεια του λογαριασμού σας. Μόλις ολοκληρώσετε την αποστολή της παραγγελίας σας στο www.damianos1978.gr θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Viva Wallet για την εισαγωγή των στοιχείων σας. Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.damianos1978.gr δεν διατηρεί και δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας σας.

Με την χρήση αυτού του τρόπου πληρωμής , μπορείτε να επωφεληθείτε και να κάνετε χρήση του προγράμματος έως 5  άτοκων δόσεων , που προσφέρει το εργαστήριό μας μέσω της Viva Wallet.

  • Με τραπεζική κατάθεση στον λογαριασμό της εταιρείας μας:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός Λογαριασμού: 5220-068815-132

IBAN: GR9501722200005220068815132

Δικαιούχος: ΤΣΙΤΣΙΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

SWIFT: PIRBGRAA

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK

Αριθμός Λογαριασμού: 708002002021250

ΙΒΑΝ: GR2201407080708002002021250

Δικαιούχος: ΤΣΙΤΣΙΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

BIC: CRBAGRAA

Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσετε το πλήρες ονοματεπώνυμο και τον αριθμό του τηλεφώνου σας.

Για τη ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας, μπορείτε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης στο info@damianos1978.gr και το τμήμα εξυπηρέτησης θα σας τηλεφωνήσει για επιβεβαίωση.

  • Μέσω του συστήματος πληρωμών Pay Pal (Ασφαλείς Συναλλαγές)

  • Με αντικαταβολή  με την χρήση POS μέσω του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής.

Η υπηρεσία αυτή απαιτεί την επίσκεψή σας σε κατάστημα της εταιρείας ταχυμεταφορών

  • Με αντικαταβολή μετρητοίς μέσω του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής με χρέωση 3,50€

Για παραγγελίες άνω των 500€ σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις του Υπουργείου Οικονομικών η συναλλαγή πρέπει να γίνει μέσω Τραπεζικού Συστήματος. Άρα η δυνατότητα αντικαταβολής με μετρητά δεν υφίσταται.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το Εργαστήριο Κατασκευής Κοσμημάτων Δαμιανός 1978 συνεργάζεται για τις αποστολές των παραγγελιών με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική.

Οι αποστολές φεύγουν ασφαλισμένες με ασφαλιστήριο συμβόλαιο ως προς την αξία των κοσμημάτων και προσεκτικά συσκευασμένες, ώστε να εγγυόμαστε την σίγουρη και ομαλή παράδοση τους σε εσάς.

Μετά την αποστολή , η ομάδα εξυπηρέτησης  του εργαστηρίου θα επικοινωνήσει μαζί σας , για να σας πληροφορήσει σχετικά με τον κωδικό αποστολής και θα διατηρήσει την επικοινωνία , έως ότου  σας παραδοθεί το κόσμημά σας.

Η υπηρεσία αποστολής είναι δωρεάν από το εργαστήριό μας  για όλη την Ελλάδα.

Οι αποστολές εκτελούνται  από 2-7 εργάσιμες ημέρες μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Για όσους πελάτες επιθυμούν μπορεί να γίνει η παραλαβή της παραγγελίας από το κατάστημα λιανικής πώλησης που διατηρούμε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης , Βενιζέλου 20 με Τσιμισκή (γωνία) 1ος όροφος. 

Εκεί θα έχουν την δυνατότητα να δουν μεγάλο μέρος της συλλογής μας.

Για τους πελάτες που επιθυμούν να γίνει η αποστολή με κάποιο άλλο μέσο ή εταιρεία , παρακαλώ επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο  2310 683 552 ή διαδικτυακά info@damianos1978.gr

Λογαριασμός
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
Σύνδεση
Password Recovery

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

TOP

Καλάθι 0

RECENTLY VIEWED 0