ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

Το Εργαστήριο

Η κοσμηματοποιία Τσίτσιλα είναι μία οικογενειακή καθετοποιημένη επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1978 από τον Δαμιανό και την Ελένη Τσίτσιλα.

 Εδρεύει στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 770 τ.μ. και θεωρείτε πλέον ένα από τα πιο γνωστά εργαστήρια στον χώρο παραγωγής κοσμημάτων. 

Πρόκειται για μια αμιγώς Ελληνική επιχείρηση που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με γνώμονα την αποφυγή της αλλοίωσης των χαρακτηριστικών και των ιδιοτήτων που έχει το χειροποίητο κόσμημα.

Μετά από θητεία αρκετών ετών δίπλα σε καταξιωμένους παλιούς τεχνίτες, το 1978 ο Δαμιανός Τσίτσιλας δημιουργεί το πρώτο δικό του εργαστήριο στην Θεσσαλονίκη. Εφαρμόζει με επιτυχία όλη τη γνώση και πείρα που απέκτησε τα προηγούμενα χρόνια καταφέρνοντας να κατακτήσει την αγορά ολόκληρης της επικράτειας, εισάγοντας νέες τεχνικές στην κατασκευή χειροποίητου κοσμήματος τόσο με λιανική πώληση όσο και με χονδρική.

Το 2005 ο Χρήστος Τσίτσιλας, υιός του Δαμιανού δίνει νέα δυναμική στην κραταιά επιχείρηση και επεκτείνει τη δραστηριότητα της Κοσμηματοποιίας Τσίτσιλα και στις διεθνείς αγορές με νέες συνεργασίες.

Το 2015 εισέρχεται στην εταιρεία και η Εύα Τσίτσιλα κόρη του Δαμιανού Τσίτσιλα που ανανεώνει το τμήμα της λιανικής πώλησης.

Η τεχνογνωσία 40 και πλέον ετών σε συνδυασμό με τον μηχανολογικό εξοπλισμό μετατρέπουν το εργαστήριό μας σε πρότυπο παραγωγής ολόκληρης της επικράτειας.

Δημιουργούμε προσωποποιημένα κοσμήματα και δεχόμαστε ειδικές εξειδικευμένες παραγγελίες.

Παράγουμε:

  • Χρυσά Κοσμήματα
  • Ασημένια Κοσμήματα Όλα τα κοσμήματα της Κοσμηματοποιίας Τσίτσιλα σχεδιάζονται και παράγονται αποκλειστικά στο εργαστήριό μας έπειτα από αυστηρές διαδικασίες ελέγχου ποιότητας σε κάθε στάδιο της επεξεργασίας ακολουθώντας πιστά και όλα τα πρωτόκολλα.

Η λειτουργία του εργαστηρίου μας είναι:

-Σύμφωνη με τις διατάξεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, 

-Υπό την εποπτεία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων (Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας)  αλλά και του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Το εργαστήριο κοσμημάτων της Τσίτσιλα κοσμηματοποιίας  :

είναι ενήμερο όσον αφορά τις φορολογικές αρχές – Υπουργείο Οικονομικών – και τους ασφαλιστικούς φορείς ΕΦΚΑ και ΕΦΚΑ μη μισθωτών. 

-είναι εγγεγραμμένο στα μητρώα του Γ.Ε.ΜΗ. (Γενικό Εμπορικό Μητρώο) με αριθμό πρωτοκ.: 386382055000

– είναι μέλος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Β.Ε.Θ.)

-είναι μέλος του Μητρώου Εξαγωγέων του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

-είναι μέλος της Σ.Χ.Α.Θ. (Συντεχνίας Χρυσοχόων Αργυροχόων Θεσσαλονίκης)

-είναι μέλος της ΠΟ.ΒΑ.ΚΩ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοποιών)

Λογαριασμός
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
Σύνδεση
Password Recovery

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

TOP

Καλάθι 0

RECENTLY VIEWED 0